Flere resulteter finnes under oppskriften
5 poteter
1 løk
100 g revet ost
Potetene skrelles og rives på råkostjern sammen med løk. Arbeid godt sammen. Blandingen stekes i margarin i stekepannen til potetene er myke. Tilsett den revne osten, skru varmen litt ned. Stek 10 minutter på hver side.
Smaker godt til røkt eller stekt kjøtt.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika