Flere resulteter finnes under oppskriften
4 poteter
200 g squash
1 gulrot
1 ts salt
1-2 ss margarin eller smør
Skrell potet og gulrot. Skyll squashen. Finstrimle eller riv alle grønnsakene, gjerne i en foodprosessor. Krydre med salt.
Fres matfettet i en stekepanne. Legg i grønnsakene og glatt dem ut. Stek på svak varme 6-8 minutter. Snu "kaken" ved hjelp av et lokk eller en tallerken. Stek den andre siden på svak varme i 6-8 minutter.
Legg röstien på et fat og server den til grillstek, reinsdyrkoteletter eller til røkt viltkjøtt.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika