Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl potetmos
2 egg
2-3 ss hvetemel
salt
muskatnøtt
2-3 ss margarin eller smør
Bland kall potetmos med mel og sammenvispet egg. Smak eventuelt til med litt salt og ganske lite revet muskatnøtt. Brun fettet i en stekepanne. Legg røren med skje i pannen, glatt til og stek lappene på begge sider. Serveres med tyttebærsyltetøy og eventuelt stekt flesk.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika