Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pose potetmos
2 dl revet ost
1 egg
1 ts urteblanding
6 anjsosfileter eller 1 kjøttpølse
½ hakket løk
3 tomater i skiver
Lag potetmos etter anvisningen på posen. Bland inn 1 dl ost og egg. Fyll mosen i en smurt vid form. Dryss urteblandingen over. Fordel ansjos eller pølseskivene, løk og tomatskiver over. Dryss resten av osten over.
Stek gratengen på nederste eller midterste rille ved 220 C i ca 20 minutter , til den er litt hevet og gyllen. Serveres med salat.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika