Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg mosede poteter
50 g mel
salt
pepper
smør til steking
Fyll:
50 g finhakket løk
200 g karbonadedeig
salt
pepper
smør til steking
Bland sammen poteter, mel, salt og pepper.
Del deigen i 8 og form emnene runde. Trykk dem flate og legg dem i varm panne med smør.
Brun dem pent på begge sider.
Bland løken i karbonadedeigen og krydre godt med salt og pepper.
Del deigen i 4 runde emner på samme størrelse som potetmosen.
Stek dem pent brune på begge sider i smør. Legg dem mellom to potetkaker.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika