Flere resulteter finnes under oppskriften
4 varmrøkt sild
1-2 purre
1 bunt persille
4 ss smør eller margarin
1 krm pepper
Vask purren og skjær den i strimler. Hakk persillen. Ha purre og persille i en smurt ildfast form.
Del fisken i fileter og trekk av skinnet. Legg filetene, litt over hverandre, på det grønne underlaget. Legg smøret på i små klatter og mal litt pepper over.
Dekk formen med aluminiumsfolie og stek retten midt i stekeovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Rømme smakt til med sitronsaft eller litt most normannaost smaker godt til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne