Flere resulteter finnes under oppskriften
4 fileter kryddersild
150 g bringebær, ferske eller tinte
1 løk skjært i tynne ringer
10-14 sølvløk
1 ss hel svart pepper
Lake:
1 dl eddik
½ dl bringebæreddik, se egen oppskrift
1 dl sukker
Kok opp eddik og sukker og tilsett bringebæreddiken når sukkeret er oppløst og kjelen tatt av varmen. Avkjøl.
Legg sild og øvrige ingredienser lagvis, strø pepper mellom lagene. Spar en god neve bringebær som legges på toppen av glasset. Hell laken over og sett kjølig. Kan godt serveres etter noen timer, eller ligge på glass og bli mer og mer bringebærisert.
Denne er milevis fra sursild, men retten smaker minst like godt som den ser ut.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne