Flere resulteter finnes under oppskriften
4 utvannede kryddersildfileter
2 ananasringer
2 halve hermetiske fersken
1 dl lettmajones
1 dl lettrømme
1/2 ts karri
Kryddersildfiletene skal være mildt salte. Skyll og tørk dem på kjøkkenpapir, og skjær dem i gaffelbiter. Skjær ananas og fersken i terninger. Legg sildefileter og frukt i striper på fatet. Bland majones og rømme. Smak godt til med karri.
Spe litt kulturmelk i sausen hvis den blir for tykk. Legg sausen over frukten. Pynt med litt grønt.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne