Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg fersk småsild
1 spansk pepper
75 g smør
500 g løk, finhakket
4 hvitløksfedder, finhakket
6 ss tørr hvitvin
salt
nykvernet pepper
Fjern hodene fra småsilden og rens dem godt. Skyll og tørk med husholdningspapir. Del pepperfrukten i to, fjern kjernene og knus kjøttet. Smelt smøret i en sautépanne. Tilsett hakket løk, hvitløk og spansk pepper. La det få frese under omrøring ca 2 minutter. Tilsett renset småsild og vin, la det koke opp og trekke videre ca 10 minutter over sterk varme. Snu fisken av og til. Krydre med salt og pepper. Ta pannen bort fra varmen, legg på lokk og la alt få trekke ca 10 minutter før servering.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne