Flere resulteter finnes under oppskriften
4 godt utvannede matjessildfileter
2 hakkede hardkokte egg
1 bunt gressløk
2 ss smør eller margarin
Tørk de utvannede filetene godt og legg dem på hvert sitt ganske store stykke aluminiumsfolie.
Fordel de hakkede eggene og klippet gressløk på de 4 porsjonene. Legg på smørklatter og brett sammen til tette pakker. Sammenbrettingen skal vende opp.
Legg pakkene ca 10 minutter i varm ovn ved 250 C eller grill.
Legg pakkene uåpnet på tallerkener med varme poteter, tomat- og dillpynt ved siden av.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne