Flere resulteter finnes under oppskriften
4 sild, 1 1/4 kg pr. Stk.
1-2 ts salt
fyll:
2 ss smør
1 dl hakket kryddergrønt
1 løk, hakket
sitronsaft
hvit pepper
Rens den hele fisken og tørk den godt. Salte.
Smør et ark folie passe stort for én fisk og legg fisken på dette. Bland fyllet og fordel det i fiskene og legg dem dobbelt. Brett sammen til en pakke.
Legg pakken i langpanne eller stekepanne og stek fisken i stekeovn (250 C i 20-30 minutter) eller oppå komfyren under lokk i 15-20 minutter.
Server fisken i pakken med kokte poteter.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne