Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kryddersildfileter
8 ss majones
8 ss lettrømme
2 ss sennep
2 ss gressløk
2 ts dill
2 sylteagurk, hakket
4 ss snittet purre
2 ss kapers
4 kokte egg
Skjær sildefiletene i skrå biter og legg dem på et serveringsfat. Rør sammen majones, lettrømme, sennep, gressløk, dill, sylteagurk, purre og kapers. Hell sausen over silda. Pynt med grovhakket egg eller eggebåter. Serveres straks med brød eller poteter, kokte eller bakte.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne