Flere resulteter finnes under oppskriften
8 fileter av salt sild
2 rødløk i skiver
5 ss finhakket frisk dill
Lake:
4 ss 12% eddik
4 ss olivenolje
1 ½ dl sukker
4 dl tomatjuice
4 ss sherry
8-10 grovknuste pepperkorn
Legg sildefiletene I melk, ca 2 timer. Skyll dem i kaldt vann og tørk dem og skjær i pene biter.
Bland ingrediensene til laken og smak den til. Legg silden i en krukke og legg løkskiver og dill på toppen og noe innimellom. Hell laken over og pass på at det dekker. La silden stå kaldt i kjøleskapet minst 24 timer før bruk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne