Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4 kg sild
litt melk
salt
pepper
1-2 ts hakket grønt
revet muskatnøtt
3 ss hvetemel
olje til steking
1 tomat til servering
Klipp hodet av fisken, rens og vask den godt. Tørk den.
Pensle med melk.
Bland hvetemel, salt, pepper, grønt og muskatnøtt og vend fisken i det.
Kontroller temperaturen på fettet ved å ta 1 loffterning som skal bli gyllen i løpet av 1 minutt.
Stek fisken i fettet noen minutter.
Legg den opp på fettsugende papir før den anrettes på varmt fat. Pynt med tomaten.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne