Flere resulteter finnes under oppskriften
12 utvannede spekesildfileter
6 store sylteagurk
6 løk
Saus:
1/2 dl tomatpuré
1/2 dl ketchup
175 g sukker
1 dl olivenolje
1 dl 5% eddik
Sild, agurk og løk kuttes i 3 mm terninger og blandes.
Bland ingrediensene til sausen og tilsett så mye saus i sildesalaten at alt er dekket. Dette skal stå kaldt i to døgn.
Saft fra sild, agurk og løk har nå gjort sausen tynn og lite delikat. Sil den fra og ha ny saus i salaten.
Etter ett døgn på kaldt sted er salaten klar for servering.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne