Flere resulteter finnes under oppskriften
4 stk kryddersildfileter
1 løk i skiver
2 epler i terninger
1-2 sylteagurker i terninger
2 ss kapers
Marinade:
300 g lettmajones
1 dl créme fraîche
2-3 ts sennep
1 ss karri
salt
pepper
løkringer og kryddergrønt til pynt
Vann ut silden om nødvendig, tørk den og skjær den i biter på skrå. Bland sild, eple, sylteagurk, løk og kapers.
Bland ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper.
Bland marinaden og sildeblandingen forsiktig sammen. Pynt med løkringer og grønt.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne