Flere resulteter finnes under oppskriften
1 lite salathode
1 rød paprika
2 matjessild eller kryddersildfileter
1 boks sort kaviar
4 rå eggeplommer
Saus:
1 ss eddik
1 ss olje
1 ts sennep
3 ss fløte
salt
hvit pepper
sitronskiver til pynt
Skyll salaten og skjær den i tynne strimler. Skjær paprikaen i tynne strimler. Pass på å fjerne alle frø.
Fordel salaten og paprika i bunnen på 4 glass.
Skjær silden i smale strimler og fordel den oppå salaten.
Saus: Rør eddiken sammen med olje og krydder. Tilsett fløten litt etter hvert.
Fordel sausen over salat og sild.
Legg kaviar og en rå eggeplomme på hver porsjon.
Pynt med sitronskive og server cocktailen med smør og brød til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne