Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kryddersildfileter
saus:
2 ss olje
2 ss vineddik
4 ss sukker
4 ss tomatpuré
3 ss vann
1 kryddermål pepper
1/2 ts dill
1/2 hakket løk
(1 glass på 5 dl.)
Skjær sildefiletene i skrå biter. Rør sausen sammen og bland med sildebitene. Ha det hele i et glass eller krukke. Tomatsild er spiseklar etter noen timer i kjøleskapet, men smaker best etter ett døgn.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne