Flere resulteter finnes under oppskriften
2 rødløk
3-4 fileter av kryddersild
2 hvitløksfedd
1 1/2 - 2 dl créme fraîche eller rømme
1/2 dl majones
Skrell og finhakk rødløken. Legg et lag i bunnen av et lite fat med høye kanter. Skjær silden i biter og legg den på løken, silden skal ligge tett.
Rør sammen créme fraîche eller rømme med majones og smak til med presset hvitløk. Fordel dette over silden. Pynt med hakket rødløk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne