Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg fersk sild
3 ss kaviar
1 ss løk
hakket dill
2 ss smør
Rens og fileter silden. Salt den lett.
Ha et tynt lag kaviar på kjøttsiden av hver sild. Strø hakket løk og dill over.
Rull sildefiletene sammen med skinnsiden ut. Legg dem tett sammen i en ildfast form. Ha på litt smør.
Dekk formen med aluminiumsfolie og stek silden midt i ovnen ved 250 C i ca 20 minutter.
Serveres rett fra formen med kokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne