Flere resulteter finnes under oppskriften
6-8 stk kryddersildfileter
2 store tomater
1 løk
1/2 rød løk
2 fedd hvitløk
3 ss gressløk
50 g soltørkede tomater
1 stor rød chili
1/2 paprika
3 lime
rømme
Sildefiletene vaskes, tørkes og skjæres i passelige biter. Skåld tomatene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Skjær de andre grønnsakene i små terninger. Bland tomatterninger med grønnsakene og presset saft av lime.
Anrett sild, salsa og rømme hver for seg på fat/tallerken. Serveres til grovt rugbrød.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne