Flere resulteter finnes under oppskriften
4 spekesild
2 løk
1 eggehvite
1 dl fløte
rasp
smør til steking
Vann silden godt ut og fileter den. Tørk filetene og dypp dem i sammenvispet eggehvite og deretter i brødrasp.
Stek dem pent gylne i smør. Brun oppskåret løk og hell det over filetene. Tilsett fløten og la retten surre over svak varme noen minutter.
Server råskrelte, kokte poteter med dill eller persilledryss til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne