Flere resulteter finnes under oppskriften
1-2 sildefileter, ferdig utvannete
1 løk
2 ss smør eller margarin
4 kokte poteter
3-4 tomater
dill
2 egg
3 dl melk
pepper
Skjær silden i smale strimler.
Skjær løken i skiver som freses ganske lett i pannen i halvparten av smøret.
Skjær poteter og tomater i skiver, og del dillen i små kvister uten tykke stilker.
Legg potetskivene i smurt ildfast form. Legg på halvparten av dillen, og fordel løken og sildebitene jevnt utover.
Dekk med tomatskiver og resten av dillen.
Pisk sammen egg, melk og en anelse pepper, og hell det i formen.
Står i ovnen ved 175 C i ca 30 minutter, eller til eggestanden er stivnet.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne