Flere resulteter finnes under oppskriften
2 spekesild
5 hele pepperkorn
2 laurbærblad
2 løk
Lake:
1/2 dl sukker
1/2 dl vann
1 1/2 dl eddik
Silden vannes ut i 1 døgn, skjæres så i smale strimler som legges lagvis med laurbærblader, pepper og løkringer på et glass. Bland ingrediensene til laken godt, hell over silden. La silden stå i 1 døgn før den spises.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne