Flere resulteter finnes under oppskriften
1 gulrot
2 stilker selleri, snittet
1/2 purre, snittet
2 dl vann
1/4 ts estragon
500 g. sild
1/2 ts salt
pepper
1 dl fløte
1 1/2 ss hvetemel
100 g sukkererter
1 ss sitronsaft
persille
Legg gulrøtter, selleri og purre i en vid kjele. Tilsett vann. La det koke opp. Tilsett en liten klype frisk eller tørr estragon. Dryss litt salt og pepper på fiskefiletene og rull dem sammen. Legg dem over grønnsakene. Kok forsiktig under lokk i 8-9 minutter til fisken er ferdig. Ta fisken opp. Rør fløte og mel til jevning og tilsett under omrøring. Ha i sukkerertene og la sausen koke i 5 minutter. Smak til med sitronsaft. Legg fisken tilbake i sausen og la alt bli gjennomvarmt. Server retten med poteter.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne