Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kryddersildfileter
1 liten boks fersken
1 banan
1-2 epler
2 sylteagurker
Saus:
3 dl lettrømme
sitronsaft
3 ss ketchup
1 ss sherry
1 pose valnøtter, 50 g
Skyll filetene og tørk dem eller vann dem ut hvis du synes de er for salte. Del dem i 1-2 cm store biter. Del frukten i små terninger.
Lag sausen ved å blande alt bortsett fra nøttene. Hakk nøttene grovt. Bland alt lett sammen og fyll det i passende krukker eller glass.
Sild må oppbevares kjølig og bør trekke minst et døgn før servering.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne