Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor eller 2 små sildefileter
1 egg
2 ss hakket løk eller dill
1 ss margarin eller smør
Silda skal være utvannet og fri for skinn og ben. Hardkok og hakk egget.
Legg silda i en form. Hell på kokende vann, la den stå i 3-5 minutter før vannet helles av eller silda tas opp.
Dekk den varme silda med eggehakk og løk eller dill.
Smelt eller brun fettet, hell det over silda og server kokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne