Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g spekesild, vannet ut i ett døgn
2 dl rømme
2 dl majones
3 ss finhakket sjalottløk
3 ss finhakket bladpersille
3 ss finhakket dill
3 ss finhakket estragon
1 hvitløkfedd
pepper
Del silden i biter. Bland rømme og majones i en bolle. Rør inn løk og krydder. Smak til med pepper. Ha i silden. La urtesilden stå kaldt i ett døgn før servering.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne