Flere resulteter finnes under oppskriften
6-8 ferske sildefileter
mel, salt og pepper til panering
klaret smør til steking
Syltelake:
2,5 dl hvitvin
4 dl hvitvinseddik
3 ss sukker
4 hele stjerneanis
8 hele nellik
8 hele allehånde
2 hele kanel
Vask og tørk sildefiletene. Paner og stek dem gylne.
Kok opp lake og krydder og hell den varm over de stekte filetene.
Spises varme med nykokte poteter eller kalde til grovbrød.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne