Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kryddersildfileter
1 eple
3 dl lettrømme
1/4 ts reven muskatnøtt
salt
chilipulver
1 liten rød løk
3-4 ss friske korianderblader
3-4 friske mynteblader
1 salathode
Vann ut kryddersilden om nødvendig. Tørk og skjær den i strimler på tvers. Rens og skjær eple og løk i tynne skiver som deles i to.
Finhakk koriander og mynte, spar noen til pynt. Rør inn muskatnøtt, chili og salt i rømmen og smak til.
Bland sild, løk og eple forsiktig i rømmen. Del opp salaten og ha den i en skål. Fordel rømmeblandingen over. Pynt med koriander og mynte.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne