Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg småsild
salt
pepper
dill
1 dl griljernmel eller malt brød
2-3 ss margarin eller smør
Marinade:
2 dl vineddik
2 dl vann
2 dl sukker
8 hele allehåndekorn
1 laurbærblad
Pynt:
dill
2 rødløk
Rens silden i fileter, tørk dem godt på kjøkkenpapir.
Ha salt, pepper og finklippet dill på kjøttsiden. Legg filetene sammen, to og to.
Vend filetene i griljernmel som er blandet med salt og pepper, og stek dem pent gyllenbrune i smøret. Legg dem over i et litt dypt serveringsfat.
Kok opp ingrediensene til marinaden og hell den varm over filetene.
Pynt med klippet dill og mye hakket rå løk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne