Flere resulteter finnes under oppskriften
4 utvannede spekesildfiléter
1 stor løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
5 hele nellik
1 ts hel pepper
Lake:
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann
Kok opp laken og la den bli kald. Skjær silden i 1 cm store biter.
Legg silden lagvis med hakket løk, paprika, grov støtt nellik og pepper i en pen krukke.
Hell laken over og la silden stå 1 døgn.
Serveres med brød og smør eller nykokt poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne