Flere resulteter finnes under oppskriften
4 utvannede spekesildfileter i gaffelbiter
1 løk i tynne ringer
1 lulrot i tynne skiver
1 bit finhakket pepperrot
2 laurbærblad
1 ts sennepskorn
1/2-1 ts pepper
Lake:
1/2 dl eddik, 10%
1 dl sukker
1 1/2 dl vann
Kok opp laken og avkjøl.
Legg ingrediensene lagvis og hell laken over. La det trekke kjølig i 3 dager.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne