Flere resulteter finnes under oppskriften
3 utvannede kryddersildfileter
1 1/4 dl eddik, 7%
1 3/4 dl vann
2 dl sukker
2 ss einebær
5 allehåndekorn
Grovstøt einebærene i morter eller med kjevle. Kok opp eddik, vann, sukker, grovstøtte einebær og allehåndekorn. Avkjøl laken. Skjær filetene i pene gaffelbiter, litt på skrå. Legg dem på glass eller i bolle, og hell den kalde laken over.
Silden kan spises etter 4-5 timer, men blir best hvis den får trekke i 1-2 dager før servering. La silden stå kjølig.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne