Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Når man klargjører sild til tørking skal den henge sammen i buken. Silda må også henge sammen i sporen slik at man kan tre den inn på en stang.
Før opphenging blir silda skylt i saltvann.
Boknasilda blir vanligvis tørket under raftene på uthusene.
Etter 4-5 dager er silda passe tørr.
Boknasild kokes i salta vann og serveres med kokt potet og grønnsaker.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne