Flere resulteter finnes under oppskriften
6 store kryddersildfileter
1/2 kg små, kokte poteter
2 bunter reddiker
1/2 agurk
1 purre
1 rød paprika
6 rå eggeplommer
dill eller gressløk
Saus
2 dl rømme
2 dl majones
1/2-1 ss sennep
mye klippet dill
salt
hvitpepper
Legg de løst sammenrullete sildefiletene midt på fatet.
Arranger i små grupper rundt silden: Poteter, reddikskiver, agurkskiver, finskårne purreringer, paprikaringer, eggeplommer i halve skall. Dryss over grønt.
Sausen skal bare blandes sammen, og serveres avkjølt i egen skål.
Server med grovt brød og smør - eller potetene nykokte og varme i eget fat.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne