Flere resulteter finnes under oppskriften
2-4 spekesildfileter, ferdig utvannede
1 løk eller 1 liten purre
1 bunt gressløk
1 eple
1 bunt reddiker
1-2 dl majones
grovmalt pepper eller allehånde
Finhakk sild, løk, gressløk, eple og reddiker. Ta unna litt gressløk til pynt. Bland alt med majonesen.
Smak til med krydder. Dryss med gressløk.
Server varme poteter til, gjerne dillkokte.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne