Flere resulteter finnes under oppskriften
4 matjessildfileter
1 ½ dl rømme
1 ss sennep
½ ts karri
3 hardkokte egg
½ slangeagurk
Skjær sildefiletene i 1-2 cm brede biter. Legg dem på et fat.
Bland rømmen med sennep og karri. Ta skallet av eggene og skjær dem i båter. Skjær agurken i terninger. Bre sausen over silda. Legg agurkhakket i en ring rundt og garner med eggebåter.
Serveres som forrett med kokte poteter eller brød.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne