Flere resulteter finnes under oppskriften
6 stk kryddersildfileter
8 små sjalttløk
1-2 gulrot
3-4 purreløkblad
1 rødbete
1-2 tomater
3-4 ss finhakket gressløk
Karridressing:
1 dl majones
1 ts karri
1 ts sitronsaft
2 ss kremfløte
Syltelake:
2,5 dl hvitvin
4 dl hvitvinseddik
3 ss sukker
4 hele stjerneanis
8 hele nellik
8 hele allehånde
2 hele kanel
Kryddersild-filetene vaskes og tørkes. Rens sjalottløk og gulrot og skjær gulrot i staver ca 3 cm. Kok løk og gulrotstaver i syltelaken og forvell purrebladene.
Rull hver sildefilet rundt 3 gulrotstaver med lengde som filetens bredde. Bind opp med en strimmel av purreblad.
Rødbetene skjæres i fine strimler og friteres.
Skåld tomatene og skjær tomatkjøttet i små terninger.
Rør sammen ingrediensene til karridressingen og smak til med salt og pepper.
Anrett ruladen, toppet med syltet sjalottløk og friterte rødbeter. Bland tomatringene forsiktig med karridressingen og anrett den rundt silderuladene.
Dryss med finhakket frisk gressløk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne