Flere resulteter finnes under oppskriften
2 formloffskiver skåret på langs
1 1/2 ss smør
2 ts sennep
1 bunt gressløk
4 røkesild
2 hardkokte egg (10 min)
2 tomater
Sitronbåter og salat til pynt
Del en formloff i to. Skjær deretter skiver på langs.
Rør smøret med sennep og klipp gressløken oppi. Smør smøret på brødet.
Rens sildene i fileter og legg dem langs langsiden på loffen.
Legg en rad med eggeskiver og tomatskiver vekselsvis i midten på en tallerken.
Serveres enkeltvis pyntet med salat og sitronbåter.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne