Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g renset småsild eller 1 kg urenset
1 dl tubekaviar
1 stor finstrimlet purre (4 dl)
litt dill
2 egg
2 dl melk
salt
pepper
Legg silden (filetert slik at den henger sammen i ryggen) sammen med litt tubekaviar imellom. De skal se "hele" ut. Legg dem tett (med ryggen opp) i en smurt, ildfast form med kanter. Fordel hakket purre og gjerne litt hakket dill oppå.
Visp sammen egg og melk og smak til med salt og litt nymalt pepper fra kvern. Hell blandingen over silden.
Stek retten i stekeovn ca. 30 minutter ved 225 C. Kaviarsilden er best lunken med nykokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne