Flere resulteter finnes under oppskriften
8 fileterte, varmrøkte sild
2 tomater
4 rå eggeplommer
1 bunt gressløk
1 boks sort kaviar (limfjordkaviar)
4 dl terninger av slangeagurk
Del tomatene i to, ta ut innholdet og dryss salt og pepper inni.
Sett tomatene midt på hver sin tallerken og ha en eggeplomme i hver.
Legg røkt sild i passende biter rundt
Klipp opp gressløken og legg den i ring rundt den røkte silden.
Deretter legges kaviaren rundt.
Til slutt legges agurken i en ring rundt.
Server retten godt avkjølt med grovt brød og smør til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne