Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kryddersildfileter
hermetisk fersken
1 1/2 dl majones
1 dl krem
2 ss hakket syllteagurk
1 ss hakket kapers
Skjær sildefileter og fersken i pene skrå skiver. Legg på fat.
Bland majones med stivpisket krem og smak til med agurk og kapers. Litt eddik og sukker er kanskje også nødvendig. Server sausen ved siden av sildefatet.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne