Flere resulteter finnes under oppskriften
3 utvannede kryddersildfileter
2 dl sukker
1 dl eddik, 7%
1 liten boks tomatpuré, 75 g
1 finhakket løk
2 grovt revne gulrøtter
1 finhakket stor sylteagurk
1 ss agurklake
Skjær sildefiletene i små terninger. Bland sukker, eddik og tomatpuré. Rør av og til, til sukkeret er oppløst. Bland sild, løk, gulrot og sylteagurk lett sammen med sausen. Smak til med litt agurklake.
La salaten stå noen timer før servering. Salaten holder seg 4-5 dager i kjøleskapet.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne