Flere resulteter finnes under oppskriften
8 kryddersildfileter
1 dl tomatpuré
2 1/2 dl sukker
4-5 ss eddik, 7%
1 dl vann
1/2 dl soyaolje
2 løker
2 små laurbærblad
Vann eventuelt filetene en halv time i melk. Skyll dem etterpå i kaldt vann, og tørk dem på kjøkkenpapir.
Bland tomatpuré og sukker. Spe i olje og eddik vekselvis. Tilsett vannet til slutt.
Skjær sildefiletene i gaffelbiter. Legg dem i krukke lagvis med løkringer, tomatsaus og laurbærblad. Det skal være saus både i bunnen og øverst.
La silden stå på kjøkkenbenken natten over. Sett den så kjølig. Kryddersild i tomatsaus holder seg ca 3 uker i kjøleskapet. Prøv den også med varme poteter til middagsmat eller kveldskos.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne