Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g løk
60 g syltede rødbeter
80 g epler
75 g slangeagurk
150 g matjesildfilet
3 hardkokte egg
2 ss kapers
frisk dill
finrevet pepperrot
Marinade:
1 dl matolje
2 ss vineddik
1 ss matjesildlake
pepper
Skjær løk, rødbeter, epler, agurk og matjesildfilet i små terninger.
Del de hardkokte eggene i båter.
Anrett hver enkelt ingrediens i små hauger på fatet. Hell over litt marinade. Kald, pisket rømme serveres ved siden av, sammen med grovt brød.
Server gjerne øl og dram til retten.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne