Flere resulteter finnes under oppskriften
4 utvannede spekesildfiléter
2 gule løk
4 hardkokte egg
dill 3 ss smør
Legg filetene på et ildfast fat og tilsett noen smørklatter.
Dekk formen med lokk eller aluminiumsfolie og sett formen i ovnen ved 200 C i ca 15 minutter.
Hakk løken og fre den i litt smør på pannen til den er mør.
Grovhakk eggene og bland egg og dill i løken. Legg blandingen ved siden av silden når den serveres.
Serveres med brød og smør eller nykokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne