Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g renset sild
2 ts salt
2 ss sennep
3 ss hakket dill
2 ss tomatpuré
2 ss smør
Pynt:
dill
sitronbåter
Legg halvparten av filétene på et stykke aluminiumsfolie.
Strø halvparten av saltet på kjøttsiden og fordel sennep, dill og tomatpuré oppå. Legg resten av filétene over med kjøttside mot kjøttside.
Strø på resten av saltet og legg på en smørklatt.
Pakk sammen folien og legg pakken i et ildfast fat.
Sett formen nederst i ovnen ved 250 C i 15 min.
Pakken skal ikke åpnes før formen settes på bordet.
Pynt med dill og sitronbåter og server kokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne