Flere resulteter finnes under oppskriften
Spekesild vannes ut i 15-20 timer. Fileter silda, skyll den og la vannet renne av. Vend filetene i rugmel eller brødmel og stek dem gyllenbrune.
løksaus:
2 ss margarin
2 løker
2 ss hvetemel
3 1/2 - 4 dl melk
salt
hvit pepper
Hakk løken og fres den i margarin sammen med hvetemelet. Spe med melk og kok sausen i 4-5 minutter. Smak til med salt og hvit pepper.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne