Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl balsamicoeddik
1 ½ dl vann
1 ½ dl sukker
2 ts hel sort pepper
2 små rødløk
500 g spekesild, utvannet
Kok opp balsamico, vann, sukker og pepper. La laken bli helt kald. Skjær silden i biter og løken i tynne skiver, og legg lagvis på rent glass.
Hell den avkjølte laken over og sett på lokk. Oppbevares kjølig.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne